Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (4.55 secunde)
"Sa speram ca va fi de acord sa se inceapa un proces de negociere bilaterala si in ce priveste Romania", a declarat Traian Basescu, luni seara, intro emisiune la postul national de televiziune.
Un astfel de proces poate dura insa ani la rind, perioada in care Alianta ar conduce linistita CJ. De altfel, pe ordinea de zi, pe linga punctele refritoare la buget exista si unul de "diverse ", la care se putea pune in discutie si demiterea presedintelui.
La randul sau, liderul PDL Emil Boc a precizat ca organizatiile care vor obtine rezultate mai mici decat media pe tara a partidului vor intra intr-un "proces de evaluare".
In cazul in care contestatia este intemeiata, presedintele biroului electoral al sectiei de votare va opri de la votare pe alegatorul contestat, va consemna faptul intr-un proces-verbal si va sesiza aceasta situatie autoritatilor competente.
Mesaj de propaganda al lui Basescu Adrian Nastase, liderul PSD, considera ca motivul real pentru care presedintele Basescu vrea anticipate este faptul ca, “pe cat trece timpul, nivelul sau de influenta asupra Guvernului scade, iar singura modalitate de a recastiga controlul asupra guvernarii este prin pornirea unui astfel de proces“.
In replica la acuzatiile lui Antonie Iorgovan, Adrian Nastase a declarat despre colegul sau de partid ca acesta “are probleme cu neuronii de foarte multa vreme“, adaugand ca “orice proces de restauratie are nevoie de actori“.
Directia Silvica este prima unitate de stat din Botosani la care noua putere a reusit sa numeasca sef nou, lucru care s-ar putea lasa cu un proces, PSD-istii botosaneni anuntind ca il vor actiona in instanta pe directorul Regiei Nationale a Padurilor deoarece l-a schimbat pe Gheorghe Rusu din functie in timp ce se afla in concediu medical.
De mentionat faptul ca Madalin Voicu si Viorel Bumbu au fost pana marti parti adverse intr-un proces, soldat insa cu impacarea acestora, la cel de-al doilea termen de judecata.
Cazul asasinarii ziaristei care lucra pentru Novaia Gazeta nu a fost rezolvat nici chiar dupa un proces care a durat trei luni.
“In momentul instalarii unei noi administratii exista o tentatie de a cauta motive pentru declansarea unui proces de epurare. Nu sunt adeptul acestui tip de exercitiu administrativ“, a declarat Ungureanu.
Curtea Constitutionala din Germania a suspendat marti procesul de ratificare a Tratatului de la Lisabona, solicitand adoptarea unei legi care sa garanteze drepturile parlamentului german.
El a reafirmat ca Romania sustine in continuare largirea Uniunii Europene - proces care trebuie sa continue. Fostul presedinte Emil Constantinescu s-a declarat ingrijorat de anumite aspecte enuntate de unii ante-vorbitori:
Nu cred ca poate fi facut un proces de intentie. Rep.: Voiam sa revin la cazul doamnei Ridzi. Vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, spunea ca PD-L nu ar trebui sa manifeste "solidaritate tiganeasca" fata de doamna ministru, asa cum PSD a manifestat in cazul Bivolaru.
Eu nu pot sa-i fac proces de intentie, dar cred ca organele in drept trebuiau sa-l ia putin la scuturat, sa-l intrebe pe ce se bazeaza cand face astfel de afirmatii.
Nu stiu ce se va intampla, dar, spre deosebire de alte tari, la noi acest proces de selectie a candidatului national pentru un post de comisar este extrem de ne-transparent.
“In cazul in care pana saptamana viitoare nu se va incheia acest proces, va exista 'o interventie' din partea liderilor de la centru, reprezentantii din teritoriu urmand sa vina la Bucuresti pentru a discuta cu membrii Consiliului de Conducere al coalitiei“, a mai spus Boc.
Al doilea proces priveste recompunerea scenei politice, in functie de un singur criteriu, pozitia fata de Traian Basescu si continutul celui de-al doilea mandat al sau.
In urma acestui proces i-a fost recunoscut dreptul de a ocupa postul de inspector scolar si primirea din partea paratului a sumei de 23 milioane lei, cu titlu de daune morale.
Moldova sa revina asupra "introducerii unilaterale si abuzive" a vizelor pentru cetatenii romani si sa respecte standardele europene privitoare la organizarea unui proces electoral corect.
Trebuie sa acceptam un proces al comunismului, fie si simbolic. Nu poti sa te duci la Timisoara fara sa fi facut ceva ca partid, pentru a afla cine a tras in oamenii din Timisoara.
google-analytics.com